Bli frivillig ved Åsane Aktivitetssenter

Gjør en forskjell i hverdagen til hjemmeboende eldre!

Åsane aktivitetssenter er et dagtilbud for hjemmeboende eldre i regi av Bergen Kommune.  I flotte, nye lokaler rett ved Åsane legevakt satses det på aktiviteter som gjenspeiler deltagernes ønsker og behov gjennom et klubbtilbud med ulikt innhold. Det er per nå startet opp kunstklubb, håndarbeidsklubb og turklubb. Har du kanskje interesse innenfor noe av dette og ønsker å bidra som støtte for deltagerne?

Klubbene holdes tirsdager og torsdager klokken 11.30-13.00.

 Vi ønsker å koble på frivillige krefter for å kunne berike klubbene ytterligere, i tett samarbeid med deltagere og ansatte. Vi søker frivillige som vil bidra inn i klubbene våre, kanskje du også kan bidra til å starte opp andre klubber? Å være frivillig ved Åsane aktivitetssenter skal gi dobbel glede. Du vil gjøre en forskjell for deltagerne og til gjengjeld blir du kjent med en sprudlende og livsglad gjeng.

Du trenger ingen spesielle kunnskaper eller egenskaper, du trenger egentlig bare å være deg selv! 

Før du starter, inviteres du til samtale hos frivillighetskoordinator og signerer taushetsløfte. Som frivillig ved Åsane aktivitetssenter har du hele tiden et støtteapparat med erfaring og kompetanse i ryggen.  Vi håper du vil ta kontakt for en hyggelig prat. 

Ta kontakt enten på e-post marianne.hestholm@bergen.kommune.no  på tlf  408 16 120  eller gjennom Åsane Frivilligsentral så setter vi deg i kontakt.2024 © Åsane frivilligsentral