Den store klesbyttedagen 27. april 2024

Den store klesbyttedagen er ett av Naturvernforbundets tiltak for å redusere forbruket vårt av klær. Gjennom å bistå både de som vil arrangere et klesbyttemarked, og de som vil delta, løfter vi klesbytting til stadig nye høyder. Har du klær liggende som du ikke bruker lenger? Finn de fram og bytt til deg pent brukte skatter! Åsane frivilligsentral og Åsane Kulturhus arrangerer klesbyttedag, og alle er invitert!

Aldersgruppe: For alle


Den store klesbyttedagen er ett av Naturvernforbundets tiltak for å redusere forbruket vårt av klær. Gjennom å bistå både de som vil arrangere et klesbyttemarked, og de som vil delta, løfter vi klesbytting til stadig nye høyder.

Har du klær liggende som du ikke bruker lenger? Finn de fram og bytt til deg pent brukte skatter! Åsane frivilligsentral og Åsane Kulturhus arrangerer klesbyttedag, og alle er invitert!

Hvordan foregår byttingen?
Unge og gamle, store og små, kan bytte opptil syv klesplagg hver. 

Klærne må være hele, rene og i god stand

For hvert plagg du leverer inn vil du få en bonge. Denne bongen/ lappen bruker du til å handle med på klesbyttedagen. Og du vil da få mulighet til å bytte til deg pent brukte skatter! Bra for miljøet og bra for lommeboken!🙂 

Innlevering
Klær kan leveres inn på Åsane Kulturhus Torsdag 17-19 og fredag 26. april , fra kl. 11- 15 i foajeen. 

Det er også selvsagt mulig å bytte inn klær mot bonger på selve dagen. Mottakspunkt blir skiltet.

I forbindelse med mottak av tekstiler i forkant og på selve klesbyttedagen er det behov for frivillige. Har du lyst til å bli med? Ikke nøl med å ta kontakt!


Vi ønsker at dagen kan bli et inspirerende møtepunkt for de som deltar, så ta gjerne med barna på dette arrangementet.  

2024 © Åsane frivilligsentral