Den store klesbyttedagen 22. april 2023

Den store klesbyttedagen er ett av Naturvernforbundets tiltak for å redusere forbruket vårt av klær. Gjennom å bistå både de som vil arrangere et klesbyttemarked, og de som vil delta, løfter vi klesbytting til stadig nye høyder. Har du klær liggende som du ikke bruker lenger? Finn de fram og bytt til deg pent brukte skatter! Åsane frivilligsentral og Åsane Kulturhus arrangerer klesbyttedag, og alle er invitert!

Aldersgruppe: For alle


Den store klesbyttedagen er ett av Naturvernforbundets tiltak for å redusere forbruket vårt av klær. Gjennom å bistå både de som vil arrangere et klesbyttemarked, og de som vil delta, løfter vi klesbytting til stadig nye høyder.

Har du klær liggende som du ikke bruker lenger? Finn de fram og bytt til deg pent brukte skatter! Åsane frivilligsentral og Åsane Kulturhus arrangerer klesbyttedag, og alle er invitert!

- Hvordan foregår byttingen?
Unge og gamle, store og små, kan bytte opptil syv klesplagg hver. Klærne må være hele, rene og i god stand. For hvert plagg du leverer inn vil du få en byttelapp. Denne lappen tar du med deg tilbake på selve klesbyttedagen, og du vil da få mulighet til å bytte til deg pent brukte skatter! Bra for miljøet og bra for lommeboken 🙂

- Innlevering
Klær kan leveres inn på Åsane Kulturhus, fredag 21. april , fra kl. 11- 15 i foajeen. I tillegg kan klær leveres i løpet av arrangementsuken, ved å ta direkte kontakt og avtale levering med Siv ved frivilligsentralen i U82-huset. tlf 94522139 siv.johansen@bergen.kommune.no

- Hyggelig og sosialt med muligheter for en matbit
Vi ønsker at dagen kan bli et inspirerende møtepunkt for de som deltar, så ta gjerne med barna eller inviter med en venn. Kafeen er åpen og selger kaffe og en godbit.

2022 © Åsane frivilligsentral