Åsane Konferansen 2022 27.10 kl 18:00

Vi hyller frivilligheten i bydelen

Aldersgruppe: For alle

Torsdag 27. oktober kl. 18.00 skal vi hylle og feire frivilligheten i bydelen vår. I Åsane har vi et sterkt og mangfoldig frivillighetsarbeid både innenfor idrett, kultur, helse og omsorg og andre samfunnsområder. I Frivillighetens år ønsker vi å hylle alle som bidrar med frivillig innsats til det beste for bydelens innbyggere. Det er derfor en glede å invitere bydelens innbyggere til denne begivenheten. Artist og skuespiller Helge Jordal kommer sammen med sanger Berit Håpoldøy for å være med å hylle og feire frivilligheten i bydelen. I tillegg medvirker Tertnes skoles Musikkorps og Wenches Glade Trubadurer. Publikum vil også få presentert noen eksempler på frivillig arbeid som har hatt og fortsatt har stor betydning for bydelen og dens innbyggere.

Arrangementet er gratis og skal foregå i den store kultursalen i Åsane Kulturhus. Salen har plass til nærmere 500 personer og vi håper riktig mange har lyst å være med på denne feiringen av frivilligheten i bydelen. Hjertelig velkommen !

Med vennlig hilsen
Åsane Kulturråd og Frivilligsentralen i Åsane

Til dette arrangementet er det behov for hoder og hender til forskjellige oppgaver. heriblandt anretning av mat og drikke til artister, nedrigg av stoler etter arrangement.


link til Facebookevent

(1) INVITASJON TIL ARRANGEMENT HVOR VI SKAL HYLLE FRIVILLIGHETEN I ÅSANE ! | Facebook 


2022 © Åsane frivilligsentral